De avondvierdaagse van 2019 zit er weer op!

Wat hebben we een top laatste avond gehad. Heerlijk weer om te lopen, een fantastische groep mensen die de lopers stond op te wachten, gratis ijsjes en een gezellig afsluitend feestje.

Er zijn gelukkig ook al veel ouders die zich willen aanmelden als vrijwilliger voor volgend jaar. Daar zijn wij heel blij mee, want zonder verkeersregelaars en EHBO-ers lukt het organiseren van zo’n evenement niet. Nogmaals hartelijk dank aan de vrijwilligers van dit jaar.

En uiteraard de Panta Rhei bokaal. Groep 8 en groep 6 leken eigenlijk het al helemaal te gaan winnen. En toen kwamen daar de twee groepen 3 op de laatste avond. Bijna allemaal verkleed en bijna de hele route uit volle borst zingend. Wat hebben ze er een feest van gemaakt! Terechte winnaars!

Na alle positieve reacties en door de enthousiaste vrijwilligers die zich willen gaan aanmelden (gelijk even doen hé!) zijn wij ervan overtuigd dat we de avondvierdaagse volgend jaar weer zelfstandig kunnen gaan organiseren. Hartelijk dank dat jullie meeliepen en tot volgend jaar!

De organisatie
Kitty-Nora, Bas, Maaike, Jolanda en Helma

Avondvierdaagse 2019
©Panta Rhei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *