De Home-edition is gestart!

Dit jaar gaat alles anders dan anders en zo ook de avondvierdaagse. Maar wat een leuke reacties en verhalen hebben we al gehoord! Van mensen die de laatste dag precies uitkienen op het punt waar de medailles worden uitgereikt tot gezinnen die hele wandeltochten hebben gepland voor tijdens de zomervakantie.

Het is wel even wennen voor ons. In plaats van voor onze eigen Panta Rhei lopertjes delen we opeens de medailles uit aan iedereen in Almere! Maar zoals het al oude gezegd gaat: “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.” En dat geldt ook nu. Nadat we bijgekomen waren van de 45 kg medailles die we in de eerste week ontvingen hebben we dan nu ook een goed plan om iedereen aan de zeer verdiende medaille te helpen. Op naar week 2, 3, 4 en de rest!

Zaterdag 21 juni was er een gezin dat precies had uitgekiend om op het medaille-uitdeelpunt het einde van hun vierde wandeltocht te hebben. Zo hebben zij heel feestelijk hun laatste route ook echt met een medaille gevierd. En dan zijn wij de lulligste niet. Terwijl ‘Eye of the Tiger’ uit de telefoon schalde ontvingen de kinderen hun zeer verdiende medaille.

Er is een groep acht in Poort die de eerste week van de schoolvakantie de avondvierdaagse gaat lopen als een afscheidsweek. Allerlei leuke activiteiten hebben zij gepland. Een BBQ, een picnic, spelletjes. Uiteraard alles nog keurig binnen de huidige richtlijnen van het RIVM, maar het mag de pret niet drukken.

Dit jaar is het aan jou hoe je de avondvierdaagse invult. Dus deel met ons jouw creatieve wandel-idee├źn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *