Routes

Hieronder linkjes met de routes voor de verschillende dagen.

Eerste loopdag 

Route dag 1 – 5.2 km
ga via het Weegje richting de Wijde Blik en sla linksaf ga rechts af de brug over en gelijk linksaf. loop naar de brug over de hogering. volg het Realiteitpad en sla rechtsaf het plassenpad op volg de weg en ga het Von Draispad op LOOP GOED RECHTS ga rechtsaf onder de hogering door en volg deze weg tot de parkeerplaats bij de kreeftstraat.

RUST thv Kreeftstraat

Vervolg de route over de Von Draisbrug voorbij scouting en jeugdland. Ga het voetpad rechtsaf en vervolgens nog eens rechts richting jeugdland Loop tot over de sluis en sla linksaf het leeghwaterpad op en volg deze tot over de volgde brug, loop rechtdoor. Sla rechtsaf riching de rotonde op het fietspad. linksaf richting lekstraat, sla rechtsaf bij het volkerakpad volg dit voorbij de busbaan tot aan school.

Tweede loopdag 

Route dag 2 – 5 km
ga via het Weegje richting de wijde blik en sla linksaf ga rechts af de brug over en gelijk linksaf. loop naar de brug over de hogering. volg het Realiteitpad en sla linksaf om gelijk weer rechtsaf te gaan volg het plassenpad tot achter de Boathouse. Sla rechtsaf langs het strandje, blijf langs het water lopen tot Land in zicht. Steek over naar het Tuinkruidenpad, volg dit pad de brug over

RUST (Koggepark)

Loop terug naar de kinderboerderij De Stek en sla rechtsaf het Rie Mastenbroekpad op. Volg dit pad tot voor de IJsselbrug en sla voor de brug linksaf het Madisonpad op. Sla rechtsaf de IJsselmeerbrug over de IJsselmeerweg op. Steek over naar de Vennemeerstraat. Rechtsaf Slufterplantsoen en linksaf naar de school.

Derde loopdag 

Route dag 3 – 5,1 km
loop richting de Norremeerstraat en sla links af de Boven Wijde op. Volg deze weg tot het Mastgatpad sla daar linksaf. Volg het Mastgatpad tot de Bruinvisbrug steek deze over en sla rechtsaf. Aan het einde sla je linksaf het Leeghwaterpad op (wandelpad niet het fietspad) volg deze tot aan de vaart en ga rechtsaf de Von Draisbrug over. Na de brug gelijk weer rechts. Bij de sluis sla je linksaf de Weg 1940-1945 op. Links richting Jeugland, voor Jeugdland sla je rechtsaf (Kerkelijk verzet) bij de parkeerplaats sla je rechtsaf het Humberpad op ga rechtdoor en over de brug. Sla rechtsaf het bos in daarna derde linksaf, rechtdoor tot het fietspad bij de Montessorischool.

RUST (Montessorischool)

vanaf de Montessorischool weer de wijk in via de Schipbeekbrug en het Schipbeekpad. Volg deze tot voorbij het Reggeplantsoen en ga rechtsaf de Berkelstraat in loop met de weg mee en sla de 1ste links daarna gelijk weer links het schinkelpad op. Bij het Maaspad sla je rechtsaf, langs het fietspad tot weer het Volkerakpad waar je linksaf slaat richting school.

Vierde loopdag

Route dag 4 – 5.2 km
Loop richting de Norremeerstraat en sla links af de Boven Wijde op. Volg deze weg tot het Mastgatpad sla daar rechtsaf het Mastgatpad op. Blijf dit pad volgen tot het Algerapad dichtbij het Station, sla rechtsaf het Algerapad op volg dit pad tot over de algerabrug en sla rechtsaf de Regentesseweg op. Via de Koninginneweg sla je rechtsaf het Dillepad op volg deze tot Mierikswortelpad en Sikkelklaverpad.

RUST Parkeerplaats Bergklaverpad (speeltuintje)

Ga bij de Bergrklaverbrug rechtsaf de brug over en sla linksaf het Bergklaverpad op, volg dit pad tot de brug bij de Praxis en ga daar links de brug over en gelijk rechtsaf het Madisonpad op volg deze tot voorbij de tuintjes en ga rechts af de brug over en gelijk weer rechts de Grote Brekkenstraat in. Sla linksaf het Slufterplantsoen op en loop tot het Zwinpad om daar weer rechts richting school te lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *