Over ons

Elk jaar lopen de meeste leerlingen van de Panta Rhei leuk vier avonden 5 kilometer door Almere. Als ze dat lief, zingend en vooral gehoorzaam doen staat daar een mooie medaille tegenover.

Uiteraard lukt dit niet zomaar vanzelf. Om dit voor elkaar te krijgen is er een organisatie nodig. Met regelmaat worden er dan ook nietsvermoedende ouders overvallen en in de organisatie gelokt. Niets wordt er geschuwd, van het beloven van wijn tijdens de vergaderingen tot het achternalopen op de scouting (in het weekend he mensen, priv√© tijd)…

Op dit moment bestaat de “vrijwillige” organisatie uit 4 vrouw en 1 man. Tja we discrimineren niet.

Even voorstellen

Kitty-Nora: Een overtuigd organisatorisch talent. Snijdt fruit als een meester kok en is niet bang om deze kennis over te brengen op welwillende vrijwilligers.

Bas: Werd overtuigd de groep in georganiseerd door Kitty-Nora, ook best goed met de online dingetjes enzo. Snijdt ook verrassend goed fruit en schenkt limo als een malle.

Jolanda (veiligheidscoördinator): Kan pleisters plakken en brandjes blussen als de beste, onmisbaar dus. Ze knutselt ook al een paar jaar de inloop-cadeautjes voor de laatste avond.

Maaike (wandelcoördinator): Stalker pur sang. Als je half ja gezegd hebt kom je niet meer van haar af en zit je volgend jaar gegarandeerd bij de organisatie. Te herkennen aan roze haar, mocht je jezelf willen verstoppen. Let op, kan lang en hard rennen.

Helma: Bedelt als de beste. Eigenhandig vorig jaar de halve catering bij elkaar gebedeld. Ook nog wat goed servies erbij, de limonade kan niet in de handjes worden geschonken natuurlijk. Wil graag een wijntje bij de inloop, of tijdens het lopen… of tijdens de vergaderingen… en bij de evaluatie.

Op dit moment is ons team groot genoeg. Wanneer we nieuwe teamleden zoeken zie je dat hier uiteraard gelijk!